GOD JUUUUUL!



Har inte så mkt mer att säga :p

;)

Tja! Sitter nu här efter en lång dag i skolan och har faktiskt städat mitt rum! :D **Stolt** Aja helgen kommer att bli så JÄVLA guld! ;) Linus du är FÖR SNÄLL som bjuder på nästan allt!!!:O Just nu så ska jag faktiskt läsa!
Det är en bok som är skriven av James Fery och den heter: Tusen små bitar. Den haldlar om en 23-åring som missbrukar alkohol och droger sjuke bra verkar den! Tro de eller ej men jag läser den faktisk av fri vilja! Ingen skoluppgift med andra ord ! (y)





Godnatt puss på er! ;)

????





Yes we gave it a try.
But maybe for too long.
Out of every sorrow
another day will dawn

JAPP! :D

Helgen var underbar! Först så var jag men Belindaälsklingfredagen och kollade idol. Tyckte att de var helt rätt att de var Erik som vann! Men om Calle hade vunnit hade jag ju inte vart ledsen heller. Jag tycker att de var väldigt oväntat att se Calle och Erik i final Trodde helt klart att de skulle vara Erik och Tove! :O Aja på Lördagen (Igår) Så var jagbelindajohannahsofie på fest hos LINUS! tack för den kvällen! :p

Nu ska jag köra syrran till jobbet puss på er! :p




HJÄRTA!

Stan med mammsen!

HooppPppP! Igår så trånde jag med Belinda och Linnea kulkul! Glömde dock mina byxor så fick åka hem och hämta dom -__- Idag så blire ''Pekning'' på stan med mamma :D Jag ska alltså peka ut de kläder som jag vill ha i julklapp och sen så ska vi fika! ;) Efter de ska jag dra hem till sjuklingen Sofie och hälsa på! Du är saknad! =)
Nu blire stan!

Puss på er!


Vill vara blond igen! :O

Tråkigt!

Tjja! Sitter nu i skolan och har precis ätit den äckliga maten.... Idag äre verkligen svintråkigt för Johannah Belinda och Sofie är sjuka :( Aja Idag blire träning och lite sånt. Måste nog plugga spanska med -__- Inna så snackade jag med syven och hon sa att jag helt klart skulle välja Estet? Vi får väl se hure blir med de ;) NU måste jag dra in på lektionen. 


Puss..

 

:s

Tjja har precis vaknat efter att ha sovit i ett par timmar ;) Allt är lite fuckat nu känner jag... lite förvirrad kanske? :s aja nu ska jag ladda ner disenyfilmer så ahh

puss på er!


Önskar att allt var så lätt som de var då..

Såsom vänner kan viska och löften brista om och om igen
Håller du mig kvar i nått jag lämnat för länge sen
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Söndag

Heej , andra advetn idag då! Mysmys! Vaknade hemma hos Johannah efter en mycket kall gårdag! Jag, Belinda Johannah och Timboooi gick ner till stan vid 10 kanske? Träffade Palmquist och Leo, Kim var med en stund med! Va utomhus hela kvällen och träffadfe massa roligt folk! =) Aja jallafall. När jag hade vaknat hos Johannah åt vi nudlar och sen vart de ner till stan! :) De är jättemysigt här i de lilla Varberg med alla ljusen! De hade också julsång på torget som lät över hela stan,, så lite julstämmning har man väl fått i sig! =) nNu blir mys och ficka med mamma och pappa ♥

puss på er!


ANDRA ADVENT ›·‹

Myys!

Tjjahhhh! Just nu så sitter jag hemma hos johannah och väntar på att hon ska komma hit med Belinda! (y) Tänkte berätta lite för er om min dag och gårdag! Igår så var vi hemma hos Belinda och käka myysmys ( Jag johannah Belinda och älskade lilla Sofie!) Sen blev de film! Vi kollade på Flickan som lekte med elden och Harry Potter 6 . Flickan som lekte med elden är en sjukt bra film som är baserad på en. Den är upp följaren på Stieg Larssons ''Män som hatar kvinnor''! Helt klart ett måste! På morgonen vaknade jag hemma hos Belinda av att hon går och sjunger de gick ungifär såhär : GODMORGON GODMORGOM HÖR FÅGLAR blablabla.. inte de bästa sättet att vakna på menmen.. Drog hem och sen in till stan för att köpa julklappar till syrran! Finfint gick de (y)  Efter min och johannahs '''långa'' runda på stan så lunchade vi på ströget! Gott vare ;) Har väll inga direkta planer inför kvällen så vi får se vad som händer!  Nu kommer johannah och Belinda så måste dra..
puss på er!



japp*! (y)

Sitter här med beli9nda nu! (y) Har precis brottats x'D Ikv blir myyys med tjejorna ! Nu ska jag snart duscha Pusssss! :)

Gyma!

Nu bär de av till gymet! :D Fast först så ska jag slava lite för Belinda -_- <3



Inte friskis på bilden menmen :)

Snart jul!

Tjaa! Sitter nu hemma och ska plugga inför so-provet! :D Tråkigt men nödvändigt! :p Helt sjukt att de bara är 22 dagar kavar till jul! ( Om man inte räknar med idag) Julkalendern har nog aldrig vart dåligare! :O tkr att dom kank köra om alla greveholm igen ist-_- Aja! Nu får man väl snart börja julhandla igen.. har typ innga pengar menmen hehe(a) Ska ju inte köpa till så många så :D Här kommer mina topp 5 på önskelistan! (y) Orkade inte skriva allt för de blev LÅÅÅNGT! :O




Puss på er!
Nu ska lilla jag vara duktig och plugga (a)



mmh

Tjja!sitter här iskolan igne.. har precis haft nationallskrivning... Min data hemmadamaparju sönder-_-

puss på er!

I skolan och hungrig! :O

Tja! Sitter just nu i skolan och gör ingentig alls..Jag är svinhungrig och vill ha mat! Får väl hoppas på att de blir ngt ätbart! Jag tycker att de är jättedåligt att våran skolamat inte görs här på skolan utan att vi får den ifrån ps! :O Idag så ska jag följa med Belinda hem och faktiskt PLUGGA denna ggn :) Sen ska Belinda på till sitt piano och då får väl jag göra min önskelista! Nu ska jag ha svenska så måste dra!

Pusssss

RSS 2.0