LÄS

Förlåt för den tråkiga desigenen ska fixa en ny! :O

HAHAHA

Cha! Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har inte riktigt haft tid till att sitta vid datorn idag :s Idag så har jag vart i skolan! As seg dag HATAR MÅNDAGAR! Vaknade 10 min innan skolan började.. Tog på mig kläder och gick ner till moppen. Efter skolan drog jag hem ooch kolla film! Vet inte vad den hette men den va jävligt skum! :O Sen skulle jag, Sofie och Belinda plugga (a) Så blev de inte riktigt x'D. Vi lagade mat och sedan kollade vi på en asbra film! (y)
Imorogn blir de ifl en bättre dag i skolan. Halva dagen slöjd och resten matte :) Har nog en lite svenska lektion nånstans med :) Nu ska jag snart skriva en önskelista! (a) Den kommer upp på bloggen sen med!

Puss på er!

:(

Tänkte uppdatera lite nu här i pausen ;) Kollar med mamma och pappa på ''Mitt sotra fetta grekiska brölopp'' Mysmyys! Imogron äre skola igen :( Inget jag ser fram emot.. Vi har en svenskaskrivning på 3 timmar och So-prov -_-... Så de blir väl till att plugga och sen träna imon! (y) kom precis på att vi ska ha spanskan klar till imon vilket jag inte har gjort  så änu mer plugg! aja nu börjar de snart igen så måste dra nu puss!

Συγχωρέστε

Borta! :O

Sitter nu här själv hemma och ska snart kolla på film(y) Idag har de vart en ganska så slapp dag. Vaknade hemma hos Johannah. När jag vaknade var hon som vanligt borta -.- hon hade gått och lagt sig i en annan säng och lämnat mig i sin syrras rum x'D Vi gjorde en jättegod frukost sen kollade vi på idol *repris*. Tycker lite snyd om Calle eftersom att han helt klart kommer att åka ut nästa ggn, de är ju trots allt Tove och Erik han tävlir emot :s Aja efter idol så drog jag hem och snackade lite med syrran!<3 Sen åkte pappa och köpte kinamat! (y) gottgott :P(y)
ska dra nu kommer mer sen ;)

Puss



Förlåt :'( ♥ Älskar er!


Lördag!

Jappjapp! festen hos linus vart najs! Tack för den! Tänkte nu berätta lite om min lördag med Johannah. Jag åkte först ner till Johannah så lagade vi thaimat och så. :D GOTT blev de! Vi skulle ju egentligen beställa men dom hade tydligen ingen kycklig kvar? Nästan hela deras meny består ju av kycklig så fattade inte rikitgt hur dom hade tänkt? När vi hade hittat vegetarisk mat som vi ville ha så skulle jag ringa tbx. Jag hörde inte vad dom sa när dom svarade så, jag beställde hos nån familjen eriksson.. Lite smått pinsamt kanske haha ;* När vi hade vilat vårat mätta magar en stund så började vi kolla runt efter fester! hittade ett par men antingen så var de för långt bort eller så var man tvungen att vara med på en lista. -_- Så jag och Johannah drog hem till mig och va där några timmar, efter ett tag kom vi på den idiotiska idén att vi skulle cykla tbx till Johannah :O Så vi tog min cylkar och begav oss iväg i piss regnet! Båda hade mössor på sig, dom åkte ner hela tiden så vi såg ju fan inte ett skit, (så ja.. jag var väl nere i diket ett par ggr x'D) när vi kom till Johannah så skulle vi bada (y) De var väl myysigt och så ... Hade ju helt klart vart bättre om jag inte hade tappat ner mobilen i vattnet menmen.. Allt kan inte vara perfekt ;p efter då så gick vi och la oss fö vi var svintrötta!

puss på er!


Hos belinda nu!

hejsan! Nu sitter jag och Johannah hemma hos Belinda och väntar på att få äta tacos! :D Gott skare bil^^ Just nu så springer ohannah runt med ett par troser på huvudet och Belinda har simmglsögon på sig ;) galna Flickor! sen blirdefest hos linus ;)<3

Köss haj! :P

MMH

Ny design kommer snart!




Puss ;¤


Hos johannah

Hej alla sötungar!! :D

Sitter här hemma hos Johannah och väntar på att ho ska duscha klart ;) Har inte så mycket mer att säga just nu än att vi ska va hos Belinda ikv. En myysig chillkväll helt enkelt ;p men nu ska jag dra kommer mer uppdatering senare

Puss på er jag vet att ni tkr Johannah är snyggk!!


Gästbloggar!

hej babes!
Johannah här, idag är de en helt fantastisk dag för det är fredag, superhärligt!
får se vad kvällen har att erbjuda kanske en mysigfilmkväll.

vädret är ju bara så tråkigt nu för tiden regnregn och åter regn kan de inte komma lite snö ?
shit asså julen är väl bara för underbar eller vad säger ni gullpluttar?
jag kan berätta en hemlis att jag och lisa är göööööörbusiga vi är inte på lektion som vi ska utan vi sitter vid
dator och chillar iställer erkänn fett med bus? 
nu måste jag kila för man vill ju inte bli värsta IGbarnet eller hur?


Virginia Drasko



Virginia Drasko!

Saknar den vänskap som vi hade och hoppas att allt kommer att bli som vanligt igen!<3 Haha kommer du ihåg dom dagarna när vi nötade amerikanpaj för att få se han snygga? Och när vi sov i din mammas säng och hade lägenheten själva? Jaa minnerna med dig är obeskrivliga och de finns mång fler. Saknar den tiden när de va vi 4<3 Visst vi bråkade mycket menmen... de gör väll alla liksom! :O

Älskar och saknar dig!

LisaCarlsson


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig.
Jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig.
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig.
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig.
Men du om nån borde förstå att man inte gör
såhär emot mig.


 




Musik-sko?

Hej! Idag så har jag typ bara sovit, as gett vare! Tänkte passa på att visa er dessa skorna!




Dehär är helt klart ngt för dig som gillar att lyssan på musik medans du tränar, eller bara är ute och går.
Dada Speaker Skor är ganska så extrema, men vem kan inte att vilja bära ett par?
De är gjorda för att spela musik från din MP3. Dessa sneakers har inbyggda högtalare som kan spela vilken muski du vill du vill!

Såg dessa skorna och tyckte att dom var hur coola som helst! Fast jag
tror att jag nöjer mig med mobilen när jag ska ut och springa, eller bara träna! :)

Sitter i skolan -_-

Tjja, sitter här i skolan och är trött som vanligt anntar jag.. Har precis vart och ätit och maten smackade skit. Vad är de för jävla mat dom ger oss i skolerna egentligen? :O Efter rasten så ska esteteleverna ifrån ps uppträda! De blir najs! (y) nu går jag srax in så måste dra :M

Puss på er!

  

Swingfly!




Swingfly!


WTF!?

VAFAN HAR HÄNT MED MIN BLOGG!!!!!!? :O Den är ju helt stööööööörd!!!!!!



Varför i helvete ser de ut såhär??? :S

New moon!




Nu har jag precis varit och kollat på New moon vilket är de andra filmen i Stephenie Meyers serie thetwiligthsaga, som från början är böcker. Jag tycker att resigören lyckades fånga boken mycket bättre i denna film än den första. I den första filmen som heter Twilight har de gjort lite förmycket ändringar och justeringar enligt min åsikt. Jag gillar när filmerna är så lika böckerna som möjligt, de gör att att man får samma kännsla när man läser som när man kollar på  filmen. Visste ni att de från början inte var tänkt att Robert Pattinsson skulle spela rollen som Edward? Från början så var de tänkt att Tom Sturridge skulle ha den rollen. Jag tycker att dom gjorde rätt i att välja Robert eftersom att han har så starka ansiktsdrag och ett unikt utseende! Vem tycker ni skulle passa bäst som vampyren Edward? Aja flimen får helt klart 5/5! Om ni inte har sett filmerna så råder jag er att kolla! Om en bleka Edward inte faller er i smaken så kan ni ju alltid kolla åt Jacob ''Biffen'' ist ;)

Nu ska jag dra puss på er!

BIO!

Tjja! :D

Nuu har jag haft matteprovet! Skönt att få de överstökat,,  dock inte lika kul att veta att man hade fel på typ hälften av uppgifterna :( Aja bara jag får G i de så! (y) nu ska jag strax dra och träna;) Sen bilre bio! :D Sjuke längesen jag var på de så de ska bli kul :p De som gör de änuroligare är att Sozzitot (Sofieälskling) också hänger på!! puss på de. Nu måste jag dra om man ska hinna allt.

Skriver hur filmen var sen köss!


Dags att sova :)

Hej! Nu ska jag snart sova men ville uppdatera er lite ;) Har precis pluggat matte hemma hos Belinda nu (y) De sög ju men man får la hoppas att de går bra på provet endå? När vi hade pluggat så kollade vi på Navy CIS,, sjukt bra program om jag får säga de själv! Är as pepppp för imorgon nu! (y) Bortsett ifrån matteprovet då-.- Först så blir de träna och sedan kolla bio med Malin och Belinda. Vi ska såklart se New moon! Verkar vara en sjukt bra film men eftersom att jag redan har läst boken så tror jag inte riktigt att den når upp till mina förväntinigar!

Nu är de dags för mig att sova så puss på er! Zzzzzz






Kom inte på ngt ;)

Tjja, Jaa nu när jag inte har bloggat så har jag ju lite mer att berätta :p Jaa när vi kom till festen i väröbacka så va de ganska så chill.. Men de blev långtråkigt och de blev aldrig ngt riktigt drag i festen? :s Musiken var svindålig och de är ju trots allt de som gör festen liksom förutom folket då? ;)  Aja efter de så drog vi till Ted och Rodén (y) De va najs och aah både jag och Johannah hade nog roligare där än på festen? x'D Haha Rodén drog hem mitt i natten för att han hade inget täcke och nu vet vi även all SODA som Johannahälsk gillar ;* Puss på dig söötnos! Aja vaknade på morgonen och drog hem till älsk och åt frukost,, massa gott blev de! ;) Sedan belv de wic med Belinda, Sofie och Johannah älsklingar! Där träffade vi massa människor och så. Helt ok helg då med andra ord! nu ska jag strax dra ner till Johannah och snacka lite skit med Belinda ;)

Nån mer än jag som saknar sommaren? :O




Superlördag!

Jaa ni! Va nära att de inte skule bli nån fest för mig idag,, men övertalade Johannahälsklig att häng på så kvällen är räddad tack vare miig då!! Liksom tänk hur tråkigt hon hade haft utan mig ;s Aja nu ska vii ta lite bilder så puss på er mina små sötnosar! ;)

Älska HELG fan! :D

Hej igen! Sitter hemma och lyssnar på musik! (y) Ska nu till Belinda och fixa mig inför kvällen ;) Vet inte riktigt vart jag ska för har några olika fester man kan gå på.. Menmen.. Efter festen ska vi jag och Johannah hem till Ted och sova där! De blir najs ;) Glömde skriva de innan,, men TACK för festen igår Linus ;D De var säkert jättekul;)

Puss på er gullungar ;)





hejsvejs! :D

Heej! aa ni jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen. Hahaha kommer väll inte riktigt ihåg allt om jag ska vara helt ärlig ;). Kom hem till Belinda typ vid halv 2 och deckade i hennes säng, där jag även ligger nu. Ska starx gå ut och gå med Smilla och Belinda (y) Ikv vet jag inte om jag orkar festa har sjuukt ont i huvudet! ;O aja blir väll en myyskväll annars eller ngt(y) Kommer mer info sen :D<3



Thaaa shoooes

Hej!

Heeeejj! Förlåt för att jag inte har skrivit på hela dagen (a) Har inte riktigt haft tid.. :( Aja sov över hos Johannah igår myys! Vaknade uppenbarligen hemma hos henne haha.. Åt en lång frukost och sedan bärde de av till skolan. Fredager är ju rätt så slpppa så de gick väll ann ;) Efter skolan så åkte Jag BElinda JOhannah och sofie till stan sen shoppade vi och fiikade! nu måste jag dra gör ska festa stae så måste fixa miig! :G

Puss på er mina små sötnosar! ;)

Funkar inte att ladda upp bild! :''(


Vinter!

Nej ni uggs är inget jag är något så stort fan av längre :s Helt klart ett köp som jag ångrar eftersom att jag bara köpte min för att dom va sköna inte särskilt snygga.. Aja jag ska kolla på skor med Blinda sen så.. :p Ett par High heels får de nog allt bli! ;D Ååh vet ni!!! Jag har kommit på en sak! De är fan bara 34 dagar kvar till Julovet 36 dagar kver till Julafton och 42 Dagar till nyår!! De är bara för guld asså! ;D Längtar som fasen :p Fast jag tycker nog att de ska bli snö här nu.. men den kommer väl inte innan januari typ? :s -_- Är de inte lite lustigt hur fort tiden går efter lovet sen..? På vårterminen asså ;s Aja de är gott för då blir de snart sommarlov igen!

PusssssssS på er!











Tjenahejsan! :D

Tjenahejsan!! Idag så försov jag mig igen... -_- Han inte ens ta på mig jackan innan jag skulle gå upp till bussen. I skolan var jag skittrött och mådde dåligt ;s Aah en helt skev dag helt enkelt! Men nu så har jag kommit hem och dricker latte! (y) Hoppas väl på att bli lite piggare efter den ;) Belinda och hennes lillasyster Melle ska komma hit för dom är utelåsta HAHAHAHA! Men sen blire stan då Belinda ska köpa ett par urrr snygga skor! Sedan blir de gymma och efter de träffa Johannah och Daniel.. Försöker få med belinda på de sistnämnda men går icke så bra.. hon ska tydligen plugga? ;s Aja Belinda är en duktig flick hon! :p



LatteKonst! Något man skulle vilja kunna! (y)





Smink är svaret!

Hejj min små älsklingar sitter här och har inget att göra .. Så jag började tänka på varför alla filmstjärnor och artister ser så bra ut? De finns ju fan inte nån som ser helt plane ut liksom? :O Aja efter att jag hade tänkt lite så kom jag på svaret jag bara OMG!: SMINK! Där har ni de! Skället är smink och inget annat. Eller ah förutom bilderna dem redigerar de ju som fan. Men ah ifl.. era kändisar är inte så snygga som ni tror och särsklit inte utan sina operationer och sitt smink! :)


And that's why we love it! ;)



Mitt håår! :'(

Kom precis hem ifrån Johannah. Har vart och solat nu.. Vem fan vill va blek liksom!? :O De blir ett kort inlägg nu för ska strax sova.. ha de bra alla mina små älllsknlingar! <3 Har jag sakt att jag saknar mitt blonda hår lr?



Hahahahaha vf blev bilden så stor? :O

Rosa

Änu en trist dag i skolan..-_-vi har typ 3 lektioner i dag Hk, Svenska och 2 timmar mattede suger ju lite hårt kanske! :O Menmen.. mmh har väl inte såmycketmer att sägajust nu.. De blev en sen kväll hos Belinda igår va la där till 11 eller ngt men de va myys med hon och Johannah! Jo! min blogg laggade sönder igår så kunde intelägga ut några bilder:( Men nu måste jag dra...
PussssssssS på er alla mina sötnosar!

hej allihoppa! :)

Jappjapp kom precis hem ifrån David! Idag så har jag vart i skolan och de var som vanligt ur triiist! :O Någon som egentligen har nån aning vad ni ska gå? :s Aja När jag kom hem så hjälpte jag mammi att måla mitt blivade rum! :D Sjukt naaajs kommer de bli :) Efter de kom sofie och hämtade mig så åkte vi hem till henne och käka,, sen drog vi hem till Ted och hämtade mina nycklar(y) Sen blev de hem till David och kolla film! Villaebara säga till mina små gullungar att jag mycket snart ska färga mitt hår! Men jag vet dock inte om jag ska avfärga de eller lägga på mer brunt!!" :S Mmh men nu ska jag städa mitt rum så ni får klara er utan mig ett tag!

Puss och massa kramar på er!;*








Skoloan och ingen moppe -_-

Hopp hej allihoppa! Nu sitter jag här i skolan och har svintråkigt. Vaknade tio i åtta idag och var skitstresssad.. -_- Sen missade jag bussen så jag fick cykla till skolan:O Fett kallt!!!! Typ minus ute juh! :O Stackars miih! Har percis haft svenska .. skrivkunskap typ satt och pratade med min älsklingsBelinda hela lektionen för jag var förtrött men jag är inte säker på om hon lyssnade...:( Aja jag älskar dig endå lilla gumman! Lite om gårdagen nu då. Efteratt jag och Johannah hade kollat på film så frågade Tim ifl vi skulle med och kolla på nån dansuppvisning så vi hängde på.. När jag kommer dit så ser jag att de står en lika dan moppe som jag har där så säger till Johannah: Kolla därstår ju min moppe.. Lite kul eftersom att de i efterhand visade sig va min moppe som Bjarne bara skulle lånat hem till Ted dagen innan. När jag bad om att få tbx nycklarna så fick jag ett tvär nej så skulle hämta dom hos Belinda sennare pådagen. När jag sedan skulle åka till Belinda och hämta moppen så har Ted tagit med sig nycklarna hem så får åka ut och hämta dom idag.. -_- Aja nu väntar engelskalektionen så måste dra! =) 
Pusspuss på er sötnosar!

Lördag!

Japp igår var de trevligt!! Kom först hem till Erik med Johannah,Belinda och Sofie och skulle förfesta med malin, jonne , kevin, erik och några fler! Men vi kom lite sent så vi drog direkt till emma eller vad hon hette men de va nån som snodde sprit i hennes barskåp så festen tog la slut vid 11....-_-  Nästan alla som va hos emma drog hem till erik! (y) Vi kunde dock inte stanna där länge så vi fick dra hem vid ett tiden ..  Kommer inte ihåg så mycket men jag hade kul! :D Nu ska jag kolla lejonkungenmed Johannah!! :)




Malin och Belinda<3

fredagsmys

Ligger här i Belindas sängen med Johannah och lyssnar på musik, tik tok är på listan kanske inte så ny men ändå grym låt! Ikväll blir de myspys och kolla på idol med Johannah, Belinda och Belindas mamma. Kanske kollar på film lite senare vemvet! har hittat en grymt bra sida så man behöver inte ladda ner utan filmerna ligger typ där som på youtube! aja nu ska jag lyssna på när Belinda spelar gura och johannah sjjunga  ! myyspys på de med :) Här kommer en gammal bild på mig som blond har inga nya bilder ;p

Puss på er!  


tjena hejsan allihopa

Johannah här, tänkte bara berätta att lisa alltså min bästa kompis hon har typ skaffat en blogg!
så nu kan ni läsa om hennes liv, och vem vet kanske jag kommer in på ett hörn då och då.
hon kommer väl berätta vad som händer här i stora varberg lite och kanske lite modenyheter om man har tur vilket jag personligen hoppas...

.. men nu ska inte jag störa i fredags myyyset mer, ha de så bra vi ses och hörs, puuussbabes

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0